Monday, January 24, 2011

obiect ciudat pe cer - pe bune
Am vazut aseara obiectul asta pe cer. Cred ca inca mai ningea. Eram in patul conjugal, linistiti, cand, deodata, m-am schimbat la fatza. Am sarit din pat spre geam. Am vazut o lumina galbena - ca de foc. Am crezut ca e vreun avion cu probleme. Aveam intamplator aparatul in pat, iar cand am sarit spre geam l-am si daramat pe jos. Daramandu-l mi-a trecut prin minte sa fac poze.
Asta a iesit. Va rog sa ma ajutati cu o explicatie.
Obiectul parea dus de vant. Avea tendinta de zbura vertical cat timp "a ars" lumina de sub el. Dupa ce s-a stins - se poate vedea si in ultima poza - zbura aproape orizontal. Asta m-a dus cu gandul la un fel de balon cu aer cald in deriva. Doar ca balonul nu e dreptunghiular si e foarte mare. Smecheria asta zburatoare parea (cat ma putea pacali lumina si departarea) de dimensiunea unei valize.
Am cautat pe net, dar nu am gasit baloane meteorologice dreptunghiulare cu lumanare dedesupt. :)
Asadar, ce e chestia din poze?
O punga aprinsa ar fi muuuuuuult prea improbabil, asa ca lasati caterinca si dati cu presupusul.....si fara extraterestrii, va rog.

P.s.: pozele sunt crop 100% din jpg, editate oleaca pentru contrast si reducerea zgomotului. Nu stiu ce monitoare aveti, dar stoarceti totul din ele - pozele nu sunt negre, chiar daca par asa. :). Se poate vedea si obiectul, nu doar lumina.si doua edit-uri de prost gust...

Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment